1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

ÖZEL HABER: Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz çifti boşanıyor

Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy ile 5 yıllık eşi Nilüfer Gürbüz cephesinden flaş bir haber geldi.

ÖZEL HABER: Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz çifti boşanıyor

Buğra Gülsoy ile 2018 yılında nikah masasına oturduğu Nilüfer Gürbüz’ün evlilikleri bitiyor. Nisan ayında 4 yaşına girecek olan Cem adında bir oğulları olan çift aldıkları ortak kararla evliliklerini anlaşmalı olarak bitirmeye hazırlanıyor.

Aynı evde yaşayan çiftin uzun süredir beraber değil, tek başlarına sosyal ortamlar katılması dikkat çekiyordu. Yaşadıkları fikir ayrılıkları nedeniyle evliliklerini yürütemeyen çift, oğulları için arkadaşça görüşmeye devam edecek. Buğra Gülsoy geçen aylarda Ceyda Düvenci’nin programına konuk olmuş ve “Aşkın geçici olduğuna inanıyorum, geriye kalan sevgi olunca ilişki uzun sürüyor. Bizim de Nilüfer’le öyle oldu. Nilüfer dünyanın en troll insanı… Ben çok sıkıcı biriyim, derin depresyonlarım oluyor. Onları zaman zaman üzüyorum” demişti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Şahan Gökbakar’la Haluk Levent arasında çadır polemiği
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir