1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Bu gece anne olan Ezgi Mola, bebeğine hangi ismi verdi?

Geçen aylarda erkek bebek beklediklerini açıklayan Ezgi Mola ile Mustafa Aksakallı çifti bu gece çocuklarını kucaklarına aldı.

Bu gece anne olan Ezgi Mola, bebeğine hangi ismi verdi?

Ezgi Mola bu gece oğlunu kucağına aldı. Ünlü oyuncu bir gün önce gelen çok sayıda mesaja yanıt yazmış ve henüz doğum yapmadığını açıklamıştı. Mola ve eşi Mustafa Aksakallı‘yla daha önce cinsiyet açıklama partisinde erkek olacağını duyurduğu bebeğine “Can” adını verdi.

Ezgi Mola ile Mustafa Aksakallı‘nın bebeklerinin adını ilk olarak Merve Dizdar açıklamış ve Can bebeği dört gözle beklediklerini ifade etmişti. Ezgi Mola ise henüz tam olarak karar isim konusuna karar vermediklerini belirtmişti. Çift sonunda ilk andan beri düşündükleri isimlerin başında gelen Can’da karar kıldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Bambaşka Biri’nin veda tarihi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir