1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Boşanma haberlerini yalanlayan Beren Saat ile Kenan Doğulu 2024’e dudak dudağa girdi

Kıbrıs’ta yeni yılı sahnede karşılyan Kenan Doğulu’yu izleyenler arasında eşi Beren Saat ve annesi Serpil Doğulu da vardı.

Boşanma haberlerini yalanlayan Beren Saat ile Kenan Doğulu 2024’e dudak dudağa girdi

Beren Saat ile Kenan Doğulu çifti yeni yılı Kıbrıs’ta karşıladı. Merit Otel’de sahne alan Doğulu sahneye çıkmadan önce basının sorularını yanıtladı. Geçen günlerde gizlice boşandılar şeklinde haklarında çıkan haberi yalanlayan Doğulu “Birbirimize baktık, a boşanmışız dedik” diyerek espri yaptı. Saatler 00.00’ı gösterirken de Beren Saat sahnede eşinin yanına gitti ve çift dudak dudağa öpüşerek düşman çatlattı.

Tüm bestem ve sözleri kendisine ait olan 6 şarkıdan oluşan İngiliz albümünü bu yıl çıkaracak olan Beren Saat, eşini öptükten sonra kayınvalidesi Serpil Doğulu’ya da sarıldı. Gelin kaynananın bu yakınlığı sosyal medyada da çok konuşuldu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hülya Avşar’ın filtresi İbo Show’u izleyenlerin gözlerini bozdu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir