1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Birce Akalay'dan Serdar Bilgili sitemi

Birce Akalay'dan Serdar Bilgili'yle ilgili hakkında çıkan aşk haberine sitem etti.

Birce Akalay’dan Serdar Bilgili sitemi

Birce Akalay dün bir ödül törenine katıldı.  Şu günlerde “Kuş Uçuşu” dizisinin çekimlerine katılan Akalay, Serdar Bilgili’yle hakkında çıkan aşk haberine sitem etti.

Güzel oyuncu şöyle konuştu:

“Öncelikle şunu söylemek istiyorum; Serdar benim çok sevdiğim bir dostum, arkadaşım.. Elbette bizleri yanında bazı insanları gördüğü zaman yakıştırıyorsunuz. Bunu da anlıyorum. Yalnız bir insan olduğum için çok da doğal ama bununla alakalı en azından bilgi alınabilecek insanlarla çalışıyoruz. Bu insanlar aranıyor, onlar da benim  dostlarım menajerim, iletişim danışmanım… Onlardan bu sorunun cevabını aldıktan sonra bu cevapla yetinmeyip gerçekten insanları yanıltacak haberler yapan arkadaşlarınıza çok kırgınım, çok da kızgınım… Çünkü bu o kadar basit bir şey değil. Hepimizin ailesi var, hayatları var, arkadaşları var… Dolayısıyla böyle şeyleri yaparken biraz daha imtina edilmesini arzularım.”

thumbnail
Önerilen Yazı
Barış Telli’nin hayatını canlandırması için hangi çok ünlü oyuncuya teklif gitti?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir