1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Bige Önal'dan duygusal mesaj...

Ünlü oyuncu Bige Önal, babası Erhan Önal'ı ölüm yıldönümünde andı.

Bige Önal’dan duygusal mesaj…

Bige Önal babası Galatasaray’ın efsane isimlerinden Erhan Önal’ı 2. ölüm yıldönümünde duygusal bir yazıyla andı. Güzel oyuncunun babasına olan hasreti duygulandırdı.

Önal, “Yeni uyanmış Bige’yi bilen bilir. Uyanmaktan en mutlu olduğum yer bu yaşta babamın kucağıydı sanırım. O günler hızlı geçti gibi… Tam 2 sene önce bugün yetişkinliğim başladı. Her zaman çocuk kalmak istemiş biri olarak bununla baş etmek için türlü türlü yöntem de denedim ama günün sonunda teslim oldum içimde olan bitene… Tam kalbimin orda bir boşluk oldu. Sonra zamanla o boşluğun getirdikleriyle, şekil değiştiren bir özlem duygusuyla ve bitmeyen bir sevgiyle yaşamayı öğrendim. Belki de iyi bir insan olmaya biraz daha yaklaştım… Babamı çok seviyorum. Ona her gün söylüyorum, bugün sizle de paylaşmak istedim…” satırlarını yayınladı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Bir dizi aşkı daha gerçek oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir