1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Bige Önal, Aras Bulut İynemli ayrılığı hakkında ilk kez konuştu

Bige Önal dün bir dizi görüşmesine giderken Magazin Hattı kamerasına takıldı.

Bige Önal, Aras Bulut İynemli ayrılığı hakkında ilk kez konuştu
Bige Önal dün bir kafe çıkışı görüntülendi. Bir dizi görüşmesine gideceğini söyleyen ünlü oyuncu detay vermek istemedi. Ünlü oyuncu, Aras Bulut İynemli’yle biten 7 yıllık ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.
Önal, “Arkadaşlar ayrıldık, hassas bir dönem herkes için… Siz de saygı duyarsınız çok sevinirim” dedi. “Sebebi neydi?”sorusuna ise “Onlara girmeyelim lütfen… Hiç onlara girmeyelim lütfen… Detay vermeyelim, hassas bir dönem. Arkadaşlığımız her zaman devam edecek, her zaman benim için çok önemli biri… Kaç senelik en yakın arkadaşım sonuçta…” diye konuştu. Güzel oyuncu İynemli’nin “Atatürk” dizisinin yoğun temposundan çıktıktan sonra ayrılmalarıyla ilgili yapılan yorumlar hatırlatıldığında da “Lütfen detaylara girmeyelim. O bize özel kalsın rica ediyorum” yanıtını verdi.
thumbnail
Önerilen Yazı
30 yılda hiç değişmeyen Defne Samyeli, kendi gençliğini oynadı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir