1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Cihangir Ceyhan ve Okan Çabalar’dan Bergüzar Korel’e destek!  

"Güven Bana" filminde iki kardeşi canlandıran Cihangir Ceyhan ve Okan Çabalar, Bergüzar Korel’in oyunculuğun zorluklarından bahsettiği paylaşımlara gelen eleştirileri yorumladı.

Cihangir Ceyhan ve Okan Çabalar’dan Bergüzar Korel’e destek!  

Bergüzar Korel’in dizi setlerindeki çalışma koşullarıyla ilgili yaptığı paylaşım çok konuşulmuştu. “Güven Bana” filminin başrol oyuncuları Cihangir Ceyhan ve Okan Çabalar,  Melis Güvenç’in bu haftaki Youtube konukları oldu iki oyuncu geçtiğimiz günlerde Bergüzar Korel’in oyunculuğun zorluklarından bahsettiği paylaşımlara gelen “Bölüm başı aldığın ücrete de üzülelim” ve “Dünya para kazanıyor, hep şikayet sanki zorla setlerde” yorumlarına karşı ilk kez konuştu. Okan Çabalar, Bergüzar Korele destek vererek “Bu insanlar aç kalmayı göze alarak oyuncu oluyor. Bergüzar Korel’e birden bu paralar verilmedi ve evet set zordur” dedi.

Cihangir Ceyhan ise hem Bergüzar Korel’e hem de tepki gösterenlere hak verdiğini söyledi ve şöyle konuştu: “Kendi durumundan hayıflanan insanları yadırgamıyorum. Düzgün bir eleştiri çerçevesinde bu durumu kendince kabul etmeyip yorum yapan insanlara da hak vermiyor değilim. Evet bu işte para kazanıyorsun ama ömründen giden bir taraf da var. Duygusal ve fiziksel deformasyonu illa ki var. Mesela sette geçirdiğim bir kazadan sonra ayak parmağımda iyileşmeyen bir hasar var. Belim ve gözümde yaralanma var. Toplum tarafından “Ne iş yapacaksın? Bir baltaya sap olacak mısın?” diye öngörülerle başlayan bir mesleğin içinde olduğumuz için tabii ki kazanımları güzel. Oyunculuk her meslek gibi çok zor. Dışarıdan daha fazla fiziksel deformasyona uğrayıp, daha az kazandığı bir hayat da var. Bu da dünya realitesi. Ama bununla ilgili belirli hezeyanları da var. Bu biraz böyle bir meslek. Ben de sette çok problemler yaşıyorum ama “Arkadaşlar bugün de parmağım kırıldı” diye yazmıyorum…

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kızılcık Şerbeti” 10 reytingi geçerek rekor kırdı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir