1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Beren Saat’in çok konuşulan ödül gecesi kombini

Beren Saat Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin düzenlediği Yılın Yıldızları Ödülleri gecesine güzelliği ve seçtiği kombinle damgasını vurdu.

Beren Saat’in çok konuşulan ödül gecesi kombini

Beren Saat Yılın Yıldızları Ödülleri’nde Yılın En İyi Sinema yıldızı seçildi. Ödülü “İstanbul İçin Son Çağrı” filmiyle alan Beren Saat, kıyafet seçimiyle de dikkat çekti. Deri şortu ve çizmeleriyle klasik bir bluzu kombinleyen Saat, “İstanbul İçin Son Çağrı” filmi ile kadın oyuncu ödülü aldım. Çok mutluyum. Her zaman üniversitelilerin ödül törenleri çok keyifli geçiyor. Salonun coşkusu ve enerjisine dahil olmak çok mutlu ediyor” dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ’la başrolünü oynadığı “İstanbul İçin Son Çağrı” filminin ilişkilerle ilgili başlattığı tartışmaya değinen Saat “Benim karşılaştığım reaksiyonlar hep pozitifti, filmin bir tartışma başlatıyor olması çok anlamlı, çok değerli… O yüzden beğenimizden çok filmimiz bir tartışma başlatabiliyor mu, herkes ilişkisine dair bir şeyler konuşabiliyor mu? Bence filmin böyle bir gücü var ve bu çok önemli” diye konuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
NGM’den yılın dizisi geliyor: Şehrazad

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir