1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Berat Efe Parlar'ı yıkan haber... Annesi genç yaşta kansere yenildi

18 yaşındaki oyuncu Berat Efe Parlar'ın annesi vefat etti.

Berat Efe Parlar’ı yıkan haber… Annesi genç yaşta kansere yenildi

Berat Efe Parlar çocuk oyuncu olarak başladığı kariyerinde başta Cem Yılmaz’la İftarlık Gazoz olmak üzere birçok projede oynamıştı. Nişantaşı Üniversitesi’nde Radyo ve Televizyon Bölümü’nde öğrenim görmeye başlayan ve son olarak Tozkoparan İskender Müzikali’nde oynayan Parlar dün gece yarısı yaptığı paylaşımla yürekleri yaktı. 18 yaşındaki oyuncu annesi Dilek Parlar’ın vefat ettiğini duyurdu.

Parlar’ın annesinin uzun yıllardır kanser tedavisi gördüğü belirtildi. Yoğun bakımda olan Parlar’ın meme kanseriyle başlayan hastalığının zaman içinde vücudunun farklı yerlerine de sıçradığı öğrenildi. Babası Halit Parlar antika işiyle uğraşan genç yıldız dün gece acı haberi sosyal medyadan duyurdu ve “Canım annemi kaybettik. Cenazesi bugün ikinci namazına müteakip Şakir’in Camii’nde kılınacak cenaze namazını ardından defnedilecektir” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ebru Şahin ve Birkan Sokullu’lu Ab-ı Hayat dizisi sete çıktı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir