1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Belçim Bilgin ismini mi değiştirecek?

Ceyda Düvenci'nin sunduğu "Bambaşka Sohbetler" programına konuk  olan Belçim Bilgin ismiyle ilgili olarak aldığı kararı paylaştı.

Belçim Bilgin ismini değiştirip “Bi” mi yapacak?
Belçim Bilgin NTV’de hafta içi her gün Ceyda Düvenci’nin sunumuyla ekrana gelen “Bambaşka Sohbetler‘in konuğu  oldu. Son olarak “Hatıran Yeter” filminde rol alan Bilgin “6 ay boyunca yatağa bağlı kaldığı kazayla ilgili “Çok küçük bir trafik kazası! Mukadderat denilen! Kapadokya’da üç gün geçirdiğim bir “dolunay ritüeli” sonrası dönerken, arabadaki kimseye bir şey olmadı, benim belim kırıldı. Oradan ağlayarak İstanbul’a gelip, İstanbul’da 6 ay hiç hareketsiz yattığım bir dönemdi… Şu an iyiyim çok şükür” dedi.
Ceyda Düvenci’nin “İsminin önüne bir isim daha koymuşsun…” yorumuna Belçim Bilgin şu yanıtları verdi ve isminin “Bi” olacağını söyledi. Belçim Bilgin: “Daha henüz olmadı ama düşünüyorum, Bi…  Merhaba Bi mesela… İsimlerimizin bir önemi  yok, ismime çok aşığım…” diye konuştu.
thumbnail
Önerilen Yazı
Şafak Sezer’in “Kolpaçino 44’lük” filmi 1 milyon gişeyi geçti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir