1. Anasayfa
  2. Magazin

Barış Arduç’tan “Bir Başka Aşk” filmi geliyor

Bir giyim markasının yüzü olan Barış Arduç bu akşam düzenlenen etkinlikte bu yaz Çeşme’de çekeceği “Bir Başka Aşk” filmine ait ilk bilgileri paylaştı.

Barış Arduç’tan “Bir Başka Aşk” filmi geliyor

Barış Arduç son günlerde çektiği yeni reklam filmiyle gündemde… Filmde karizması ve yakışıklılığını konuşturan Arduç, sevenlerinin merakla beklediği yeni projesi hakkında da bilgi verdi. O3 Medya’yla özel bir anlaşma yapan ve şirkete film ve dizi yapacak olan Arduç, bu yaz Çeşme’de bir romantik drama türünde film çekecek.

“Bir Başka Aşk” adlı filmin senaristi filmi de tüm dünyada çok beğenilen Merve Kült’ün yazarı Ceylan Naz Baylan… Ünlü bir iş adamına hayat verecek olan Barış Arduç’un partnerinin kim olacağı, yönetmeni ve yayınlanacağı dijital platform ise merak konusu… Arduç bu akşam projeyle ilgili “Yüzde 99.9 bir sinema filmi projemiz var. Yüksek ihtimal bir dijital platformda yayınlanacak. Haziran ayının ilk haftası sette olacağız. Ege Bölgesi’nde çekeceğiz” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Faik Öztürk’ün de beynine pıhtı attığı ortaya çıktı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir