1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Baba acısı yaşayan Özge Ulusoy'un büyük isyanı: Sizi vicdansızlar

Baba acısıyla sarsılan Özge Ulusoy cenazedeki bakımlı haline tepki gösterenlere ateş püskürdü.

Baba acısı yaşayan Özge Ulusoy’un büyük isyanı: Sizi vicdansızlar

Özge Ulusoy’un babası emekli albay Haydar Ulusoy geçen pazar Anakara’da karşıdan karşıya geçerken bir cipin altında kalmış ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Ulusoy için önce cemevinde, ardından da İstanbul’da askeri tören düzenlenmişti.

Cenaze sırasında konuşma yapan Ulusoy’un takıları, bakımlı tırnakları ve makyajı sosyal medyanın diline düştü.

Özge Ulusoy bu duruma isyan etti ve sosyal medya sayfasından bir yazı kaleme aldı.

Ulusoy şu satırları kaleme aldı:
“Gözlerimi ancak açtım ki, babacığımın pisi pisine toprağın altına girdiği kazayı araştırayım, takipçisi olayım. Bu esnada babamın morgtan aldığım sabah elimde olan ojeden, yüzükle askeri törende dudaklarımı ısırarak kanattığım için makyajlı olmakla suçlanmışım. Sizi vicdansızlar, biz nasıl bu hale geldik? Ben ülkemi, vatanımı, insanını seven bir insanım ve bundan asla vazgeçmeyeceğim. Sizin pis yürekleriniz de bunu değiştiremeyecek. Çünkü gerçek Türk insanının sizin gibi olmadığını biliyorum. Burada acımı nasıl ve neden paylaştığıma karışan hadsizler, bir de siz ve o diğer vicdansızlar hesabımdan defolun… Allah’tan korkun biraz…”
thumbnail
Önerilen Yazı
Ben Bu Cihana Sığmazam’a yakışıklı oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir