1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Azeri Kızı Günel, Ebru Gündeş'e fena patladı: Gazetecilere para yedirdin, birinci belli, 2. kim?

Azeri Kızı Günel eski sevgilisi Reza Zarrab'ın eski eşi Ebru Gündeş'e sosyal medyadan zehir zemberek bir mektup yazdı.

Azeri Kızı Günel, Ebru Gündeş’e fena patladı: Gazetecilere para yedirdin, birinci belli, 2. kim?

Günel, geçmişte Reza Zarrab’ı elinden almakla suçladığı Ebru Gündeş’le Azerbaycan’daki sahnesi yüzünden gerilim yaşadı. Günel uzun bir mektup yazdı ve şunları söyledi.

İşte o mektup: “Bilir misiniz? Yok ya hepimiz biliriz..🙏🏼 Rızkı veren Allah’ım tabii ki, önü kesilmez, engel olanların bu dünyada cezası büyük… Yaşamadan cehennem veya bilinmez, cennete gitmez. Benim bu dünyada 25 yıllık sanat hayatımda hiç kimseye kıskançlık etmedım, rızkını kesmedim. Düşmanlık dahi etmedim. Sorarım sorarım da… Sen hayatımdakini bile bile saklayan duyulmasın diye kendini saf gösteren, gazetecilere para yediren, hâlâ neyin davasındasın? Ne istiyorsun? Olan olmuş geçen geçmiş…
Ama sen kötü kalplisin! Kötüsün! Tecrübeli yılların şarkıcısı… Ne oldu? Davet edildin? Korktun mu? Korkma biz misafirperver halkız… Gelen misafire kötülük etmeyiz Azerbaycan halkı olarak bilirsin.
Geçmiş adı üstünde geçmiş? Ben rahatsız olmadım senden? Senin ekibin 25/30 fark etmez… Benim ekibim 15 kişi benimle beraber ekmek parası kazanıyor…

Hiç mi vicdanı sızlamaz insanın tabii insan olanın? Davet edilir sanatcı gelır herkes işinde gücünde engel olmak çünkü büyük günah… Bu kaçıncı kötülüğün? Günahlarının cezasını Allah’a havale ettim 🙏🏼 Kim bana ne yanlışı varsa Allah’ımdan bulsun… ✨🙏🏼Amin… Bu sahne 3 Temmuz sahnemiz… Aslı da olacak olan 4 Temmuz’du! Rahatsızlık duymuş aynı sahnede olmak istememişmiş ama birinci belli 2. kim? Devam… ✨✨🌟✨✨Parlayalım… Şemkir Şiştepe 🤟🏼”

thumbnail
Önerilen Yazı
Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çifti ilk kez reklam filminde
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir