1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Aysel Gürel filmi bir kez daha iptal edildi

Dün 16. ölüm yıldönümü nedeniyle anılan Türk pop müziğinde unutulmaz şarkı sözlerine imza atan Aysel Gürel’in anısına çekilmesi planlanan film bir kez daha rafa kalktı.

Aysel Gürel filmi bir kez daha iptal edildi

Aysel Gürel dün 16. ölüm yıldönümünde anıldı. Usta söz yazarının bir süredir hayat hikâyesini anlatan sinema filmin hazırlıkları sürüyordu. Sev Yapım’ın imza atacağı “Aysel” filminin yönetmen koltuğunda da Özer Feyzioğlu oturacaktı. Filmin senaryosunu Aysel Gürel’in kızı Müjde Ar yazıyordu.

Filmin başrolü için adı geçen isim Miray Daner olmuş, filmde Sezen Aksu’yu da Gonca Vuslateri’nin oynaması gündeme gelmişti. Ancak görüşmeler sürerken filmin Müjde Ar ile yapım şirketi arasında yaşanan anlaşmazlık yüzünden iptal edildiği öğrenildi. Geçmişte BKM’nin de “Aysel-Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam” adlı filmi çekeceği açıklanmış ancak o dönem de film çekilemeden rafa kalkmıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hatıran Yeter’in fragmanı Times Meydanı’nda gösterildi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir