1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Ayça Bingöl: Babamın cenazesine gitmedim

Son olarak "Yürek Çıkmazı" dizisinde başrol oynayan Ayça Bingöl ikiz bebeklerine hamileyken yaşadığı olayı anlattı.

Ayça Bingöl: Babamın cenazesine gitmedim
Ayça Bingöl, BBO Yapım’ın NTV ekranlarında yayınlanan Empati programının konuğu oldu. Ahmet Mümtaz Taylan’ın sunumuyla, yaşanmış hikayelerle Empati kuran Ayça Bingöl, ilk kez babasının cenazesine katılmadığını itiraf etti.
Bingöl “Karnımda 2 bebek varken çok acayip bir karar vermek zorunda kaldım… Benim hamileliğim çok riskliydi, hastanede yatıyordum, hiç kalkmadan, kıpırdamadan yatmam gerekiyordu, 13 hafta yattım hastanede. Babam hastaydı, ben hastanedeyken yoğun bakıma alınmış ve vefat etti. Doktorum ‘cenazeye gitmene izin veremem ama, gideceğim diyorsan gidersin tutamam. Biz seni haftalardır kıpırdamadan yatırıyoruz” dedi.
Ayça Bingöl sözlerini şöyle sürdürdü: “Film gibi, ama gerçekten bir saniye bile düşünmedim karar verirken! Gitmedim! Babamın da asla tasvip etmeyeceğine o kadar eminim ki, bu konuyla ilgili hiçbir suç, hiçbir yük taşımıyorum üzerimde. Doğru olanı yaptığıma inanıyorum. Bir tarafta ölüm bir tarafta yaşam varsa biz her koşulda yaşamı seçiyoruz. Burada enteresan olan o vicdan azabını yaşamamak… “
thumbnail
Önerilen Yazı
Reklam yüzü olan Dilan Çiçek Deniz’e sevgili desteği
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir