1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Aslıhan Güner: Hayatımdan çok fazla insan eledim

Son olarak ulu önderimiz Atatürk’ün annesi Zübeyde hanıma hayat verdiği “Zübeyde Analar ve Oğullar” filmiyle adından söz ettiren Aslıhan Güner, toksik insanları hayatından çıkardığını anlattı.

Aslıhan Güner: Hayatımdan çok fazla insan eledim

Aslıhan Güner “Zübeyde Analar ve Oğullar” filmimdeki başarılı performansıyla adından söz ettiriyor. Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına konuşan başarılı oyuncu “Fazla açık ve net biriyim ve dürüst biriyim. Bununla da gurur duyuyorum ama herkes böyle de olmayabilir… Bununla ilgili de kimseyi yargılamıyorum ya da benim etik veya ahlaki değerlerin bir başkasına da uymayabilir. Buna da saygı duyuyorum ama artık bazı insanların hayatımda olmalarını istemiyorum. O yüzden çok fazla insan eledim hayatımdan ve iyi ki diyorum… Gerçek yüzünü gördüğüm herkesi hayatımdan çıkardım ve çok hafifledim” dedi.

Artık çok daha mutlu olduğunu belirten Güner sözlerini şöyle sürdürdü:

“Allah’tan daha temiz ve güzel insanları hayatıma dahil etmesi için dua ettim, ediyorum. Hakikaten böyle birazcık toksik olan, kötü veya zararlı, iki yüzlü tarzı insanları çıkardığınız zaman Allah yerine daha güzel insanları koyuyor. Güzel insanlarla tanışıyorsunuz, onu çıkarırsan yerine yenisi gelecek. Çıkarmazsan o dolu, o yer dolu… Yenisi gelmiyor; o yüzden temizlemek çok önemli…”

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir