1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Arzum Onan'ın avukatından açıklama

27 yıllık eşi Mehmet Aslantuğ'dan boşanma kararı alan Arzum Onan'ın avukatı Burcu Bal Güzgü, anlaşmalı boşanma davasıyla ilgili gizlilik kararı olduğunu açıkladı.

Arzum Onan’ın avukatından açıklama

Arzum Onan bugün yaptığı yazılı açıklamayla 29 Mayıs’ta 27 yıllık eşi Mehmet Aslantuğ’dan boşanacağı haberini doğruladı. Ünlü mankenin ardından avukatı da yazılı bir açıklama yayınlayarak Beykoz Adliyesi’nde görülen anlaşmalı boşanma davasıyla ilgili gizlilik kararı olduğunu belirtti.

Gerek müvekkilim Arzum Onan Aslantuğ, gerek saygıdeğer eşi Mehmet Aslantuğ tarafından alınan ortak karar neticesinde evlilik birliğinin saygı ve sevgi çerçevesinde sonlandırılması amacıyla hukuki süreç olup; davanın açıldığı tarihten bu yana hukuki süreç ve dava dosyası kapsamında gizlilik kararının mevcut olduğunu tüm kamuoyu ve yayın organlarına bu vesile ile bildirmek isteriz. Alınan gizlilik kararına rağmen bazı yayın organlarınca kişisel veri niteliğindeki en mahrem bilgilerin dahi kamuoyuyla paylaşıldığını, üstelik bu haberlerin gerçeğe aykırı mahiyette olduğunu, mahkemenin gizlilik kararının ve tarafların kişilik haklarının hiçe sayıldığını üzülerek takip ediyoruz. Hukuka aykırı olarak gizlilik kararının ihlali mahiyetinde bugüne kadar çıkmış olan tüm haberler başta olmak üzere; bundan sonra dava süreci ile ilgili yapılacak herhangi bir haberin de gizlilik kararını ihlal edeceğini bildirir, gerek mahkeme kararına gerekse de tarafların özel hayatlarına ve kişilik haklarına aykırı nitelikteki tüm haberlerin takipçisi olacağımızı duyururuz. Saygılarımla… Av. Burcu Bal Güzgü…”

thumbnail
Önerilen Yazı
“Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinde 3 bomba ayrılık birden

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir