1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Arzum Onan, oğlu ve müstakbel geliniyle tatile çıktı

Geçen nisan ayında 27 yıllık evliliğini bitiren Arzum Onan, oğlu Can Aslantuğ ve oğlunun kız arkadaşı Lal Gümüşçüoğlu'yla tatile çıktı.

Arzum Onan, oğlu ve müstakbel geliniyle tatile çıktı

Arzum Onan geçen mayıs ayında 27 yıllık eşi Mehmet Aslantuğ‘dan tek celsede boşanmıştı. Eski eşiyle adliyeye el ele gelmesi çok konuşulan Onan, yaz başından beri tatil yapıp sezonun yorgunluğunu atıyor. Geçen haftalarda aralarında Gülenay Ünlüoğlu‘nun da olduğu yakın arkadaşlarıyla tatile giden Arzum Onan, şimdi de oğlu ve kız arkadaşıyla tatil keyfi yapıyor.

Arzum Onan, İzmir Kesre Koyu’ndaki Club Marvy‘de oğlu Can Aslantuğ ve grafik tasarımcısı olan müstakbel gelini Lal Gümüşçüoğlu‘yla çektirdiği fotoğrafı “An” notuyla yayınladı. Yıllara meydan okuyan ünlü modelin gülümseyerek çektirdiği poz da özel hayatındaki gergin günleri artık atlattığı şeklinde yorumladı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Bozkır dizisinin 3. sezonu çekilecek

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir