1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Ali Sunal'dan Güldür Güldür'den gönderildiği iddiasına bu sabah yanıt geldi

Ali Sunal'ın yaptığı deprem konuşmasından dolayı işine son verildiği iddiası dün sosyal medyada büyük ses getirmişti.

Ali Sunal’dan Güldür Güldür’den gönderildiği iddiasına bu sabah yanıt geldi

Ali Sunal’ın geçen hafta yaptığı ve sorumlulardan hesap sormamız gerektiğini vurguladığı deprem konuşması büyük ses getirmişti. Ünlü oyuncunun moderatörü olduğu programda olmadığını görenler bütün bir gece tweet atarak ünlü oyuncunu sansür kurbanı olduğunu iddia etti. Ali Sunal’dan beklenen açıklama bu sabah geldi.

Sunal 10 yıldır moderatörlüğünü yaptığı programla ilgili “Efendim iyi pazarlar. Dün Güldür Güldür Show, Show TV‘de yayındayken benim ayrıldığım gibi asılsız bir bilgi yayılmış. Bir yere gittiğimiz yok, git diyen de yok. Kanalımızda, bir parçası olmaktan gurur duyduğum programımızla devam ediyoruz. Hepinize sevgiler saygılar…” açıklamasını yaptı. Ali Sunal’ın annesi Gül Sunal da oğlunun açıklamasını instagram sayfasından paylaştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti dizisinin Nursema’sı Ceren Karakoç’a Beni Affet desteği

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir