1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Ajda Pekkan 5 yıllık menajerinden veda mektubu yazarak ayrılmış

Süperstar Ajda Pekkan geçen günlerde yaptığı açıklamayla 5 yıllık menajeri Oğuz Arınmış'tan ayrıldığını duyurmuştu.

Ajda Pekkan 5 yıllık menajerinden veda mektubu yazarak ayrılmış

Ajda Pekkan geçen günlerde bir açıklama yayınlamış ve 5 yıllık menajeri Oğuz Arınmış’la yollarının ayrıldığını “12 Haziran Pazartesi gününden itibaren tüm menajerlik işlerim kendi şirketim olan Nevin Müzik tarafından yürütülecektir. 5 yıl boyunca birlikte yürüdüğümüz yol arkadaşım sevgili Oğuz Arınmış ile karşılıklı olarak vermiş olduğunuz bu kararın herkese hayırlı olmasını diler, kendisine tüm emekliler için teşekkürlerimi sunarım” cümleleriyle duyurmuştu.

Süperstarın menajerine ayrılmak istediğini yüzüne söyleyemediği için bir mektup yazdığı ve 5 yıllık emekleri için teşekkür edip kararını yazılı olarak belirttiği öğrenildi. Oğuz Arınmış’ın takipten çıkmadığı halde Ajda Pekkan’la ilgili sosyal medya sayfasındaki bütün izleri silmesi ise dikkat çekti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Bergüzar Korel’in “Kanlı Yayın” dizisinin yönetmeni kim oldu?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir