1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Ahsen Eroğlu'ndan açıklama: Mesajları okuyunca kanım dondu

Seçim sonucu ilan edildikten sonra Türkiye'den ayrılacağını açıklayan Ahsen Eroğlu, gelen tepkilerden sonra sözlerine açıklık getirdi.

Ahsen Eroğlu’ndan açıklama: Mesajları okuyunca kanım dondu

Ahsen  Eroğlu pazar günü sandık başında görev almış, seçim sonucunu öğrendikten sonra da yurt dışına taşınacağını açıklamıştı. Genç oyuncu sosyal medyada linç edilince yeni ve uzun bir açıklama daha yaptı. Türkiye’den tamamen ayrılmayacağını belirten yetenekli oyuncu “Biraz sakin olabilir miyiz? Arkadaşlar elimden geldiğince kafaları netleştirmek istiyorum. Sonuna kadar okursanız çok sevinirim şimdi… Sabahtan beri bana gelen mesajları atılan başlıklara bakıyorum… Ülkeyi terk ediyor diye yazıyor arkadaşlar… Ben ülkemi terk etmiyorum. Burası benim evim, çalışmakta olduğum bir iş arkadaşlarım ailem sevdiklerim var dönmek üzere giderim… Zaten yan çiziyor demişsiniz anlamadım bunu mesela…” mesajını yayınladı.

Eroğlu sözlerine şöyle devam etti: “Mesleğini çok seven biri olarak uzun zamandır oyunculuğuma ne ekleyebilirim, çizimlerimi nasıl geliştirebilirim diye düşünüyorum… Kendimi geliştirmek istiyorum… Bana katkı sağlayacak şeylere odaklanmak istiyorum. Tekrar üniversiteye gitmek istiyorum mesela, dil öğrenmek istiyorum… Yani mutsuz olduğum için değil, gelişmek ilerlemek için gitmek istiyorum.

Devamını yazmayınca eksik kalmış haklısınız aslında… Bunlar sıklıkla röportajlarımda söylediğim şeyler… Yeni değil yani… Zaten bu niyetlerle gidecek ve sonrasında dönecektim. Ama dün yazdığımda zamanlaması itibariyle çok yanlış yerlere savruldu.”

“Son zamanlarda yaşadığımız ayrışmaya sandık başında çok yakından tanık olunca çok üzülüp bahsettiğim uzaklaşmanın şimdi daha iyi gelebileceğini düşündüm. Sandık görevini ülke sevgisi ile üstlenenlerden biriydim ben de… Orada yaşanan haksızlıklar için taraf olmadan mücadele verdim. Belki kabul ederler diye ikramlarına gittim. Beraber çalışıyoruz, beraber yiyelim içelim istedim.

Hiç tanımadığım insanlarla birlikte, farklı dileklerle aynı istekte çalışmak güzel bir deneyim… Kısa sürede ne çok kötü şey yaşadık… Elimizden geldiğince hepsine koşmadık mı? Hepsinde aynı niyetle çalışmadık mı? Kimse kimsenin kalbi için niyet okumasın lütfen… Mesaj kutum küfür kıyamet dolu… Öyle şeyler söylenmiş ki, bazılarını okurken inanın kanım dondu… Herkes istediğini düşünmekte özgür tabii ama biraz tartıp öyle karşı tarafa iletsek daha iyi değil mi? Neyin kimde nasıl yara açacağını nereden bilebiliriz? Ama yok yine de böyle düşünüyorum… Sen de bu şekilde duyacaksın derseniz bana da kötü sözün kimseye faydasının olmadığını hatırlatmak kalıyor. Söyleyeceklerim bu kadar, okuduğunuz için teşekkürler… Sevgilerimle…”

thumbnail
Önerilen Yazı
“Benim Güzel Ailem” dizisinde üç kuşak bir arada
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir