1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Afra Saraçoğlu'nun tatil rotası belli oldu

Afra Saraçoğlu, son günlerde Yalı Çapkını dizisindeki partneri Mert Ramazan Demir'le yaşadığı tatil kaçamağıyla gündemde...

Afra Saraçoğlu’nun tatil rotası belli oldu

Afra Saraçoğlu geçen sezonun en çok konuşulan kadın oyuncularının başında geliyordu. Dizi sezon arasına girdi güzel oyuncu önce reklam kampanyası, ardından partneri Mert Ramazan Demir‘le Göcek’in ıssız bir koyunda çekilen aşk dolu görüntüleri ve son olarak Elle dergisi kapağıyla konuşulmaya devam ediyor.

Tatil kaçamağının ardından Afra Saraçoğlu bir akrabasının Antalya’daki düğününe gitti. En büyük destekçisi olan annesi Lütfiye hanım Genç yıldızla beraber fotoğrafını yayınladı. Saraçoğlu’nun annesi de güzelliğiyle dikkat çekiyor.

Afra Saraçoğlu bayramda annesi ve yakınlarıyla İtalya’ya gidecek. Ünlü oyuncu 15 Ağustos’ta sete çıkması planlanan Yalı Çapkını dizisinin çekimlerine kadar iyice dinlenip sezonun yorgunluğunu atacak. Bu arada Yalı Çapkını’nda olayların kaldığı yerden devam edeceği zaman atlaması yapılmayacağı söylentisi kulislerde konuşuluyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Serdar Ortaç’ın eski eşi Chloe Loughnan 2. kez evleniyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir