1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Abdullah Oğuz'dan Fenerbahçe filmi geliyor

Abdullah Oğuz'un Fenerbahçe Spor Kulübünün desteğiyle çekeceği dönem filmi "Zaferin Rengi" etkileyici hikâyesi ve güçlü kadrosuyla çok konuşulacak.

Abdullah Oğuz’dan Fenerbahçe filmi geliyor

Abdullah Oğuz 90’lı yıllardan beri hayalini kurduğu Fenerbahçe filmini bu yaz çekmeye hazırlanıyor. Unutulmaz dizi ve filmlere imza atan duayen yapımcı Abdullah Oğuz, 1918-1923 yılları arasında geçen “Zaferi Rengi” filminde işgal altındaki İstanbul’da düşmana karşı direnişi, futbol maçlarının üzerinden çok etkileyici bir dille ele alacak.

2024’te seyirciyle buluşması planlanan ve heyecan yaratan filmde birbirinden flaş oyuncular yer alacak. Dev bir prodüksiyonla hayata geçirilecek olan film Fenerbahçe Spor Kulübü’nün de desteğiyle çekilecek. Abdullah Oğuz’un patronu olduğu ANS Productions imzalı filmin çekimleri ağustos ayında başlayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hande Erçel ve Hakan Sabancı çiftinden bir ilk
!

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir