1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Şahmaran için Serenay Burak ve Mert Ramazan Demir'li 2 ayrı kapak

Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir'i buluşturan Şahmaran dizisi 20 Ocak'ta seyirciyle buluşacak.

Şahmaran için Serenay, Burak ve Mert Ramazan Demir’li 2 ayrı kapak

Netflix’in uzun süredir merakla beklenen dizisi Şahmaran nihayet 20 Ocak’ta seyirciyle buluşacak. Umur Turagay’ın yönettiği, Pınar Bulut’un ise yazdığı dizinin 3 yıldızı Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir Magnet dergisine kapak oldu. Fotoğraflarını Emre Güven’in çektiği dergi için 2 ayrı kapak hazırlandı. İlk kapakta Maran ve Şahsu rollerine hayat veren Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’li, diğerinde ise dizide Cihan’ı canlandıran Mert Ramazan Demir’li 3’lü kapak yer alacak.

Yalı Çapkını dizisinin setinde 6 gün çok yoğun bir tempoda çalışan Mert Ramazan Demir, repo gününde kapak çekimine katıldı. Üç oyuncu sarılıp hasret giderdi.

Dizide ayrıca Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Mert Ramazan Demir, Ebru Özkan, Hakan Karahan, Elif Nur Kerkük, Mehmet Bilge Aslan, Ekin Gökgöz, Berfu Halisdemir, Nilay Erdönmez, Nil Sude Albayrak, Ayşe Lebriz Berkem, Mert Doğan ve Ece Ertez rol alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Burak Deniz ve Hande Erçel’in adının geçtiği diziye bomba yönetmen

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir