1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Ayça Ayşin Turan, Murat Boz'lu O Ses Yılbaşı'na katılacak mı?

Ayça Ayşin Turan'a adının aşk dedikodularına karıştığı Murat Boz'un jüri üyesi olduğu "O Ses Yılbaşı Özel" programından teklif geldi.

Ayça Ayşin Turan, Murat Boz’lu O Ses Yılbaşı’na katılacak mı?

Her yıl olduğu gibi bu yılbaşı öncesinde de hangi ünlü isimlerin “O Ses Yılbaşı”na katılacağı merak konusu oldu. Ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan da birçok gözde isim gibi “O Ses Yılbaşı Özel” programı için teklif aldı. Geçen yıllarda da yarışmada şarkı söyleyen ünlü oyuncu güzelliği ve başarılı performansıyla göz kamaştırmıştı.

Teklifi değerlendirmeyi düşünen Turan, daha sonra kararından vazgeçti. Bunun sebebi ise jüri üyesi olarak adı geçen Beyaz’ın yerine Murat Boz’un gelmesi… Güzel oyuncunun adı son dönemde Murat Boz’la aşk dedikodularına karışmıştı. Boz hafta başı OGM Pictures’ın partisinde “Aramızda aşk yok” dedi.
Böylece ikili hakkında ortaya atılan iddianın gerçek dışı  olduğu ortaya çıktı. Ayça Ayşin Turan bu iddianın tekrar gündeme gelmesini istemediği için “O Ses Yıbaşı” programına katılma kararından vazgeçti.
thumbnail
Önerilen Yazı
Yalı Çapkını’nın Abidin’i Ersin Arıcı’ya Mert Ramazan Demir ile Kubilay Aka kavgası soruldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir