1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat

Cumhuriyet’imizin 100. Kuruluş yıldönümü nedeniyle çekilen “Zübeyde, Analar ve Oğullar” filmi 13 Ekim’de tüm dünyada vizyona girecek.

Cumhuriyet’imizin 100. Kuruluş yıldönümü nedeniyle çekilen “Zübeyde, Analar ve Oğullar” filmi 13 Ekim’de tüm dünyada vizyona girecek.

“Zübeyde, Analar ve Oğullar” filminin Zübeyde hanım ve Makbule’si bir arada

“Zübeyde, Analar ve Oğullar” filminin ekibi bu akşam yapımcı Nuri Yıldırım’ın düzenlediği yemekte bir araya geldi. Cenk Yaz’ın yönettiği, İlber Tekinsoy’un ise yazdığı filmde Aslıhan Güner’in ‘Zübeyde hanımı”, Sitare Akbaş “Makbule hanım”ı canlandırıyor.

Ulu önderimiz ‘Mustafa Kemal’i Alican Yücesoy’un oynadığı filmde ayrıca Devrim Nas, Emre Kınay, Wilma Elles, Enes Demirkapı, Ali Sağ ve Turgay Tanülkü gibi değerli oyuncular rol alıyor.

“Zübeyde-Analar ve Oğullar” filmi, 12-22 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek Toronto Güney Asya Uluslararası Film Festivali IFFSA’nın da açılış filmlerinden biri olacak. Güney Asya’nın Kanada’daki sesi olarak tanımlanan ve Kuzey Amerika’nın en büyük Güney Asya filmleri festivali olan IFFSA, 12 Ekim’deki Gala Prömiyer kapsamında Zübeyde, Analar ve Oğullar” filmini THY ve TEPAC desteğiyle ücretsiz gösterime sokacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Onur Seyit Yaran’ın yeni adresi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir