1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Zafer Algöz'ün gençliğini canlandırıyor

Usta aktör Zafer Algöz, "Her Şey Aşk İçin" filminde torununun evlenmesine karşı çıkan renkli kişilikli bir dedeye hayat veriyor.

Zafer Algöz’ün gençliğini kim canlandırdı?

Zafer Algöz yol arkadaşı Cem Yılmaz‘ın Netflix‘te yayınlanan “Erşan Kuneri” dizisinin 2. sezon çekimleri öncesi bir sinema filminde başrol oynadı. Çok Güzel Hareketler 2“nin başarılı yıldızı Safa Sarı ve “Mükemmel Eşleşme” dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Gizem Sevim’le kamera karşısına geçen Zafer Algöz “Her Şey Aşk İçin” filminde torununun evlenmesine karşı çıkan renkli kişilikli bir dedeye hayat veriyor. Filmde Algöz’ün gençliğini de yetenekli bir oyuncu canlandırıyor.

Komedi türündeki filmde Algöz’ün gençliğini Ergülcan Akıncıoğlu oynadı. 2518 Film imzalı projeyi Ahmet Kapucu yazıp yönetti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Esra Dermancıoğlu Saint-Malo’da reklam yüzü oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir