1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Yılın en iddialı komedi filmi “Ölümlü Dünya 2” filmi 3 günde izlenme rekor kırdı

62 binlik rekor ön satışla cuma günü vizyona giren Taff Pictures imzalı “Ölümlü Dünya 2” filmi 3 günlük izlenme rakamıyla da yıla damgasını vurdu.

Yılın en iddialı komedi filmi “Ölümlü Dünya 2” filmi 3 günde izlenme rekor kırdı

“Ölümlü Dünya 2” filmi geçen cuma 800’ü aşkın salonda gösterime girmiş ve ilk gününde 62 bin ön satışla girdiği vizyonda 110 bin seyirciye ulaşmıştı. Filmin 3 günlük rakamı da 401 bin 240 seyirci ile 54 milyon 129 bin 290 TL hasılata ulaştı ve yılın en iyi komedi filmi açılışına ulaşarak sinema adına büyük bir umut oldu.

Timur Savcı ve Cemal Okan’ın yapımcılığını üstlendiği film Ali Atay’ın başarılı rejisi ve Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul , Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Giray Altınok, İrem Sak,  Mehmet Özgür, Özgür Emre Yıldırım, Sarp Apak ve  Reha Özcan’ın muhteşem oyunculuğuyla tam not aldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman yeni programla dönüyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir