1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

“Yasak Elma” dizisinin Asuman’ı Melisa Doğu’dan yeni proje

FOX’un 6 sezon süren dizisi “Yasak Elma”daki başarılı performansıyla adından söz ettiren Melisa Doğu, yeni bir sinema filminin kadrosuna dahil oldu.

“Yasak Elma” dizisinin Asuman’ı Melisa Doğu’dan yeni proje

“Yasak Elma”nın fenomen karakterlerinden Asuman’a 6 yıl boyunca hayat veren Melisa Doğu, yeni sezon dizilerinden gelen teklifleri değerlendiriyor. Başarılı oyuncu, meslektaşı Haki Biçici’nin yazıp yönettiği “İyi Bir Aile Değiliz” filmiyle el sıkıştı. Olympos Films imzalı filmin yapımcılığı Mustafa Sönmez ve Dilek Aydın üstlendi.

“İddialı ters köşe bir komedi” sloganıyla çekilecek olan film, babalarının beklenmedik ölümüyle kendilerini tahmin edilemeyecek olaylar silsilesi içinde bulan bu ailenin hikayesini beyazperdeye taşıyacak. Okuma provası yapılan filmde Kaan Yıldırım “Murat”, Erkan Kolçak Köstendil “Hızır”, Sarp Apak “Sinan”, Caner Cindoruk “İhsan”, Derya Karadaş “Çiçek”i canlandırdığı filmde Melisa Doğu “Serap” rolüne hayat verecek. Şinasi Yurtsever, Asiye Dinçsoy, Nergis Çorakçı, Tarhan Karagöz ve Yakup Turgut da filmde sürpriz karakterleri oynuyor. Film Murat’ın (Kaan Yıldırım) mezar yeri bakma sahneleriyle açılıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Türkan Şoray’dan Altın Koza’da duygulandıran Atatürk konuşması

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir