1. Anasayfa
  2. Dizi

Yapımcı istedi ama Barış Arduç tweet’i silmedi

Yapımcı istedi ama Barış Arduç tweet’i silmedi

Ezgi Çelik’in retweet ettiği tweet nedeniyle Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin setine çıkmadan kadrodıiı kalması çıok konuşulmuştu. Aynı dizide daha önce yine tweet krizi yaşandığı da kulislerde konuşulan bilgiler arasında… Dizinin Alparslan’ı Barış Arduç’un da geçmişte paylaştığı bir tweet’in sorun olduğu öne sürüldü. İddiaya göre yapımcı Arduç’tan tweet’i silmesi için ricada bulundu. Ancak yakışıklı oyuncu bu isteği kabul etmedi.

Aynı sorun geçmişte Masumlar Apartmanı’nda Ezgi Mola ve dizi başlarken Merve Dizdar için de gündeme gelmişti. Ancak projelerin başrol oyuncularına bu konuda yaptırım uygulanmaması da dikkat çekiyor. TRT’yle iş yapan oyuncuların sosyal medya sayfalarında geçmişte paylaştıkları tweet’ler nedeniyle zaman zaman sorun yaşamaları sektörde tepkiyle karşılanıyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir