1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Yalı Çapkını'nın Pelin'i Buçe Buse Kahraman dev isimlerle aynı filmde

Buçe Buse Kahraman "Yalı Çapkını"nın yaz tatiline girmesinin ardından yeni bir projeye başladı.

Yalı Çapkını’nın Pelin’i Buçe Buse Kahraman dev isimlerle aynı filmde

Buçe Buse Kahraman Pelin rolüne hayat verdiği “Yalı Çapkını” dizisinin iki aylık sezon tatiline çıkmasının ardından “Acı Kahve” adlı filmin çekimlerine başladı. Kara komedi türündeki dizinin yönetmeni Soner Sert… Daha önce kısa filmleriyle ödüller kazanan Sert’in ilk uzun metraj filmi olan projede Buçe Buse Kahraman, “Gizem” karakterine hayat veriyor.

Bugün çekimleri başlayan filmin proje danışmanı Emin Alper… Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle çekilen filmde başlıca rolleri usta oyuncular Nazan Kesal (Birgül), Şerif Erol (Ekrem), Reha Özcan (Hamdi), Benian Dönmez (Sevgi) ve genç kuşağın yetenekli isimlerinden Name Önal (Elif) ile Atay Yıldız (Mesut) paylaşıyor. Film kız isteme töreniyle başlıyor. Bağımsız filmin 2024 itibariyle festival yolculuğu başlayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kızılcık Şerbeti” dizisinin yapımcısını öfkelendiren iddia

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir