1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Doğu Demirkol'a müstakbel kayınvalidesi Oya Başar'dan tam not

Ünlü komedyen Doğu Demirkol'un "Yaşam Koçu" filminin galasına katılanlar arasında müstakbel kayınvalidesi Oya Başar ve kayınbiraderi Umut Kırca da vardı.

Doğu Demirkol’a müstakbel kayınvalidesi Oya Başar’dan tam not

Doğu Demirkol’un yazıp başrolünü Yağmur Tanrısevsin’le paylaştığı “Yaşam Koçu” filminin galası dün akşam Kanyon’da yapıldı. Yapımcılığını Wovie, Dmc & Netd ve RetroPro’nun üstlendiği filmde oyunculuk yapan arkadaşı Helin’in (Yağmur Tanrısevsin) sayesinde yaşam koçluğuna başlayan Cafer’in (Doğu Demirkol) eğlenceli hikâyesi anlatılıyor.

Galaya yaşam koçu kıyafetiyle katılan Doğu Demirkol’a galada sevgilisi Ayşe Kırca eşlik etti. Galanın özel davetlileri arasında Ayşe Kırca’nın annesi Oya Başar ile kardeşi oğlu Umut Kırca da vardı. Oya Başar gala sonrası müstakbel damadı Doğu Demirkol’u tebrik etti.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir