1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yan Oda dizisine “Aile”den dev transfer

Star TV’nin yeni iddialı dizisi Yan Oda’nın yeni bir değişiklik olmazsa 20 Ocak’ta sete çıkması planlanıyor. Diziye Aile'den bir transfer yapılıyor.

Yan Oda dizisine “Aile”den dev transfer

“Yan Oda” fark yaratan projeleriyle dizi sektörüne yeni bir soluk getiren OGM Pictures’ın merakla beklenen dizilerinin başında geliyor. Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek bir yaşamdan esinlenerek yazdığı hikâyesinden Mehmet Barış Günger tarafından senaryolaştırılan diziyi “Masumlar Apartmanı”, “Poyraz Karayel” gibi unutulmaz projelerde imzası olan Çağrı Vila Lostuvalı yönetecek. Şevval Sam (Verda), Caner Cindoruk (Fikret), Melek Baykal (Cevale), Yeşim Ceren Bozoğlu (Yıldız), Oktay Çubuk (Taylan), Nezaket Erden (Selda), Tarhan Karagöz (Selim), Samet Kaan Kuyucu (Anıl) ve Nilsu Yılmaz’ı (Simten) buluşturan diziye çok değerli bir isim daha katılıyor.

Geçmişte problemli evlilikler yapmış, çocukları olan ünlü bir sunucu ile ünlü bir iş insanının evlenip iki tarafın aynı eve taşınma süreciyle yaşanan çarpıcı olayları anlatan dizinin en etkili rollerinden biri de Nurcihan… Fikret’in (Caner Cindoruk) annesi olan Nurcihan için OGM Pictures’ın Ayda Aksel’le imza aşamasında olduğu öğrenildi. Ünlü oyuncu son olarak 4 bölüm sonra final yapacak olan “Aile” dizisinde Nedret rolüyle seyirci karşısına çıkıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gaddar’ın Müdür’ü Onur Saylak’lı ilk tanıtımı yayınlandı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir