1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Timuçin Esen ile Leyla Tanlar “Dönüş” filminde buluştu

Fark yaratan sinema filmlerine imza atan Sky Films ile Nar Film “Dönüş” adlı çok iddialı bir sinema filmine hazırlanıyor.

Timuçin Esen ile Leyla Tanlar “Dönüş” filminde buluştu

Bol ödüllü yönetmenlerimizden Özcan Alper “Dönüş” filmi için hazırlık yapıyor. Filmin yapımcılığına son yıllarda peş peşe çektiği projelerle fark yaratan Emre Oskay ile Soner Alper imza atacak. Özcan Alper filmin aynı zamanda senaryosunu eşi Lusin Dink ve Uğur Aydedim’le beraber kaleme aldı. “Dönüş” İstanbul’dan Gürcistan’a uzanan imkansız bir aşkın hikayesi…Çekimlerinin mart ayında başlaması planlanan Sky Films ile Nar Film imzalı filmde ülkemizin en iyi oyuncularından Timuçin Esen ile Leyla Tanlar başrolü paylaşacak. İddialı konusuyla çok konuşulacak olan filmin çekimleri İstanbul’da başlayıp Artvin’de devam edecek. Özcan Alper şu günlerde Bolu’da mekan bakıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Tuğba Çom “Yargı”nın Cennet’i oldu
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir