1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Uğur Güneş'in "Gün Batımına Birkaç Gün Kala" filmi festival yolculuğuna başlıyor

Bugüne kadar oynadığı projeler ile Türkiye kadar yurtdışında da adından söz ettiren Uğur Güneş ilk kez bir filme yapım ortağı oldu.

Uğur Güneş’in “Gün Batımına Birkaç Gün Kala” filmi festival yolculuğuna başlıyor

Uğur Güneş’in sahibi olduğu Q Medya ile Pera Film’in ortak yapımı “Gün Batımına Birkaç Gün Kala” filminde başrol oynayan Uğur Güneş’e Serkan Ercan, Devrim Yakut, Bülent Şakrak, Damla Makar, Sahra Şaş, Rüçhan Çalışkur, Musab Ekici gibi birbirinden başarılı isimler eşlik etti. Festival filmi olarak izleyiciyle buluşacak filmin fragmanı ise sosyal medyada yayınlandı. Fragman için çok sayıda yorum yapıldı.


Hikayesi Uğur Güneş’e ait olan film, bir hesaplaşma hikayesini beyazperdeye taşıyacak. İstanbul’un da aralarında olduğu 3 ayrı şehirde çekilen filmin yönetmen koltuğuna ise Yiğit Küçükkibar oturdu.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Şahane Hayatım” dizisinde Hilal Altınbilek’in gençliğini Zeynep Yüce oynuyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir