1. Ana Sayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

“Türkler Çıldırmış Olmalı 2” filmi geliyor

Avşar Film imzalı “Türkler Çıldırmış Olmalı 2” filminin çekimleri başladı.

“Türkler Çıldırmış Olmalı 2” filmi geliyor

“Türkler Çıldırmış Olmalı film serisinin devam filminin çekimleri başladı.

Yapımcılığını Şükrü Avşar’ın üstlendiği “Türkler Çıldırmış olmalı 2 Mavi Vatan” filmi sete çıktı. Senaristliğini ve yönetmenliğini Murat Aslan’ın yaptığı filmin çekimleri Fethiye Ölüdeniz’de başladı.

Filmde başlıca rolleri ‘Nalet Bebe’ lakaplı Ömer Başdoğan, İnan Ulaş Torun, Sadi Celil Cengiz, Bülent Çolak, Yeşim Salkım, Kadir Çöpdemir, Peker Açıkalın,  Zehra Yılmaz, Elif Güçkıran, Tutku Aygan, Gökçen Gökçedağ’, Hasan Yalnızoğlu, Atilla Olgaç ve Halil İbrahim Kalaycıoğlu paylaşıyor. Çekimlerinin bir kısmı İstanbul’da gerçekleştirecek olan seri filmin devamı da gelecek.

Avşar Film ayrıca mart ayında bir dizi ve Özcan Deniz’le de bir film projesi yapmayı planlıyor.

Önerilen Yazı
Yasak Elma dizisiyle ilgili son dakika kararı
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?

Yazar Hakkında

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yorum Yap

Bu yazının yorum fonksiyonları kapatılmıştır.