1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Tolga Çevik'in Tolgshow'unun biletleri 12 saatte bitti

Ülkemizin en başarılı komedyenlerinden Tolga Çevik'in Tolgshow adlı gösterisinin yeni buluşmasının biletleri saatler içinde tükendi.

Tolga Çevik’in Tolgshow’unun biletleri 12 saatte bitti

Tolga Çevik‘in uzun süredir kapalı gişe giden gösterisi “Tolgshow” seyirciye moral vermeye devam ediyor. Kaliteli ve samimi esprileriyle kahkaha tufanı yaratan gösteri, 10 Kasım’da Zorlu Turkcell sahnesinde seyirciyle buluşacak. Gösteri afişi “Çünkü artık zamanı” notuyla paylaşan Tolga Çevik’e başarılı reklamcı Fırat Doğu Parlak ve Özer Atik‘in eşlik ettiği “Tolgshow”a yine ilgi büyük oldu. 2 bin 242 kişilik kapasitesi olan mekanda sahnelenecek olan gösterinin biletleri satışa sunulduktan 12 saat sonra tükendi.

Öte yandan daha önce Exxen’de yayınlanan gösterinin yeni sezonda ekranda mı, yoksa dijital platformda mı seyirciyle buluşacağı da önümüzdeki günlerde belli olacak. Tolga Çevik ve ekibinin gelen teklifleri değerlendirdiği öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Arka Sokaklar’a “Doktor Yağız” geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir