1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Timuçin Esen ile Leyla Tanlar’lı “Dönüş” filminden ilk kareler

Fark yaratan sinema filmlerine imza atan Sky Films ile Nar Film’in çektiği “Dönüş” filminin çekimleri tüm hızıyla sürüyor.

Timuçin Esen ile Leyla Tanlar’lı “Dönüş” filminden ilk kareler

Özcan Alper’in yönettiği “Dönüş” filminin ilk kareleri basınla paylaşıldı. Ödüllü yönetmen Özcan Alper’in merakla beklenen yeni filmi bir adamla yabancı bir kadının sıra dışı ilişkilerini beyazperdeye taşıyor. Çok etkili bir yol filmi olan “Dönüş”ün hikâyesi Karadeniz sahili boyunca sürüyor.

Timuçin Esen’le genç kuşağın en başarılı kadın oyuncularından Leyla Tanlar’ın paylaştığı filmin yapımcılığına son yıllarda ürettiği projelerle fark yaratan Emre Oskay ile Soner Alper imza atıyor. Özcan Alper’in senaryosunu eşi Lusin Dink ve Uğur Aydedim’le beraber yazdığı “Dönüş” İstanbul’dan Gürcistan a uzanan imkansız bir aşkın hikayesini seyirciyle buluşturacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Demet Evgar’dan Sezen Aksu ile Emel Müftüoğlu’lu “Bahar” selfie’si

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir