1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Tim Seyfi Guy Ritchie'nin Servet Operasyonu filminde

Tim Seyfi adını kullanan Türk-Alman aktör Timur Seyfettin Ölmez, Guy Ritchie'nin Servet Operasyonu filminde seyirci karşısına çıkacak.

Tim Seyfi Guy Ritchie’nin Servet Operasyonu filminde

Tim Seyfi dünyaca ünlü isimlerle buluştu. Ünlü aktör, 13 Ocak’ta vizyona girecek olan, yönetmenliğini Guy Ritchie’nin yaptığı ve başrollerini Jason Statham, Hugh Grant, Aubrey Plaza ve Josh Hartnett’ın paylaştığı Operation Fortune (Servet Operasyonu) filminde rol aldı. Başarılı oyuncu Antalya’daki çekimler için Almanya’dan geldi ve bir ay ülkemizde kaldı.

130 milyon doları geçkin bütçesiyle son dönemlerin en yüksek bütçeli yapımlarından olan filmde Cary Elwes, Bugzy Malone gibi isimlerin yanı sıra, ünlü Türk oyuncular Kaan Urgancıoğlu, Bestemsu Özdemir, Ozan Ayhan, Ergun Kuyucu ve Aksel Üstün de rol aldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın cephesinden flaş haber

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir