1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Taner Ölmez'li Hayatla Barış sete çıktı

Ampute Milli Takımı'mızın yıldızlarından Barış Telli'nin ilham dolu hikâyesini anlatan film bugün sete çıktı.

Taner Ölmez’li Hayatla Barış sete çıktı

Taner Ölmez‘in başrol oynadığı “Hayatla Barış” filmi bugün sete çıktı. Ampüte Futbol Milli Takımı’nın yıldızı Barış Telli’nin ilham veren hayat hikâyesinin anlatıldığı filmin yapımcılığını Four Story Prodüksiyon üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda Ekin Pandır oturuyor. Caner Erzincan ile Koray Yeltekin’in kaleme aldığı filmde diğer başlıca rolleri Nazan Kesal, Bülent İnal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz, Erkan Üçüncü, Arben Akış, Alara Turan, Mekin Sezer, Gurur Çiçekoğlu ve Devrim Kabacaoğlu paylaşıyor.

16 Şubat’ta gösterime girecek filmde CGI teknolojisi kullanılacak. Gerçek hayat hikayesinden yola çıkılarak sinemaya uyarlanan filmin Berlin Film Festivali Premium gösterimi yapılması da planlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ata Demirer ve Esra Bilgiç’li Netflix dizisinden ilk kare

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir