1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Taner Ölmez’den eski partneri Hazar Ergüçlü’ye övgü: Ayağına taş değmesin

Ampute Milli Takımı’nın yıldız futbolcusu Barış Telli’ye hayat verdiği “Hayatla Barış” filmi geçen Cuma vizyona giren Taner Ölmez, en iyi anlaştığı partnerini açıkladı.

Taner Ölmez’den eski partneri Hazar Ergüçlü’ye övgü: Ayağına taş değmesin

Taner Ölmez cuma günü seyirciyle buluşan “Hayatla Barış” filmindeki etkili oyunculuğuyla konuşuluyor. Barış Telli’ye hayat veren başarılı oyuncu Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına konuk oldu. Şimdiye kadar birçok unutulmaz projede rol alan Taner Ölmez en iyi anlaştığı partnerinin Hazar Ergüçlü olduğunu söyledi.

Taner Ölmez “En özel partnerin kim oldu?” sorusuna “Hazar Ergüçlü ile iki işte partner oldum. Onun yeri bende biraz farklı… Medcezir’de ikimiz de fazlasıyla toyduk… Daha sonra yine birlikte çalıştık. Aynı mahalledeydik, çok fazla görüştük.. Onun yeri ayrı” dedi. Ergüçlü’nün pavyon dansıyla büyük ilgi gören yeni dizisi İnci Taneleri’ni de izlediğini belirten ünlü oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü:

“İnci Taneleri’ni izliyorum… Şahane buluyorum… Hazar şahane dans ediyor… Çok yetenekli bir kız… Ayağına taş değmesin. İnşallah böyle devam etsin, devamlı edecek zaten… O güzellikte, o yetenekte, o saflıkta… O temizlikte… Çok candır… Benzeriz biraz kara kızla…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Kopuk’un yerine gelecek olan “Korkma Ben Yanındayım”a yeni oyuncu
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir