1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Survivor George Kopsidas "Sadık Ahmet" filminde

Batı Trakya Türklerinin mücadelesini dünyaya duyuran lider olarak tarihe geçen Dr. Sadık Ahmet’in hayat hikayesini anlatan "Sadık Ahmet" filminin kadrosunda Yunanistan'ın bir starı da var.

Survivor George Kopsidas “Sadık Ahmet” filminde

M.Cüneyt Göz’ün patronu olduğu MCG Film Medya’nın imza attığı “Sadık Ahmet” filminin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Turgay Aydın‘ın başrolünü oynadığı, Uğur Yücel ve Erdal Beşikçioğlu gibi değerli aktörlerimizin de güç kattığı filmin kadrosu Türkiye ile sınırlı değil. Kadroya Yunanistan’ın ünlü oyuncularından George Kopsidas dahil oldu. Kopsidas, 2021 yılında Survivor’a da katılmış ve ülkemizde de dikkat çeken isimlerden biri olmuştu.

Batı Trakya Türklerinin mücadelesini dünyaya duyuran lider olarak tarihe geçen Dr. Sadık Ahmet’in hayat hikayesini anlatan ve geçtiğimiz günlerde sete çıkan filmin proje tasarımı Muhammet Usta’ya, senaryosu Mert Dikmen’e ait… ‘Sadık Ahmet’in yönetmen koltuğunda ise Hakan Yonat oturuyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hakan Kurtaş’tan tek kişi oyun geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir