1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat

Seyirciler “Ölümlü Dünya”nın repliklerine ezbere eşlik etti

Komedi alanında kült filmler arasına giren “Ölümlü Dünya” filminin oyuncuları serinin ilk filmini Kadıköy Sineması’nda seyirciyle birlikte izledi.

Seyirciler “Ölümlü Dünya”nın repliklerine ezbere eşlik etti

“Ölümlü Dünya” film serisinin 2. Filmi 1 Aralık’ta gösterime girecek. Vizyona günler kala özel bir etkinlik düzenlendi ve filmin oyuncuları ilk filmi Kadıköy Sineması seyircilerle beraber izledi. Özel izleme gecesine Giray Altınok, İrem Sak, Sarp Apak, Mehmet Özgür ve Baturay Özdemir katıldı. Kahkaha tufanının yaşandığı salonda ilk filmdeki diyaloglara seyircilerin ezbere eşlik ettiği görüldü.

TAFF Pictures imzalı filmin 1 Aralık’ta vizyona girecek ikinci filmde Mermer ailesinin yeni macerası seyirciye sunulacak. Ali Atay’ın yönettiği filmin senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin kaleme aldı. Ölümlü Dünya 2’de Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul , Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Giray Altınok, İrem Sak,  Mehmet Özgür, Özgür Emre Yıldırım, Sarp Apak ve Reha Özcan rol alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Furkan Palalı Verissimo programına konuk oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir