1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Serkan Keskin’in oyunu Saatleri Ayarlama Enstitüsü The Guardian'da

Orhan Pamuk, başarılı oyuncu Serkan Keskin’in “Saatleri Ayarlama Enstitüsü”nü ünlü İngiliz gazetesinde The Guardian'da övgü yağmuruna tuttu.

Serkan Keskin’in oyunu Saatleri Ayarlama Enstitüsü The Guardian’da

Serkan Keskin yeni sezonda Ay Yapım’ın “Şahane Hayatım” adlı dizisinde seyirciyle buluşacak. Başarılı oyunculuğuyla rol aldığı dizi ve filmlere değer katan Keskin’in başrolünü oynadığı Ahmet Hamdi Tanpınar’ın Saatleri Ayarlama Enstitüsü’nden yola çıkarak aynı isimle sahneye uyarlanan oyunu büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Nobel ödüllü yazarımız Orhan Pamuk, İngiliz gazetesi The Guardian’da Serkan Keskin’in Saatleri Ayarlama Enstitüsü”nü oyununu övgü yağmuruna tuttu.

Orhan Pamuk “On My Radar” köşesinde “Taşpınar’ın hayranıyım. İstanbul’da izlediğim bu akşam yeniden sahnede olan Saatleri Ayarlama Enstitüsü’ bize hayattaki başarısızlıklarını gösteren bir adamın rüya gibi anlatımı… Kısmen Türkiye Cumhuriyeti ve onun modern olma arzusu ile ilgili… Bütün saatler batı zamanını gösteriyor ama alegori oldukça belirsiz…Serdar Biliş’in ve Serkan Keskin’in tiyatro uyarlaması… Üstün bir eser” yorumunu yaptı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Çağatay Ulusoy “Gaddar”da alacağı bölüm başı ücretiyle rekor kırdı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir