1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

“Sen Büyümeye Bak” filmi için imaj değiştiren Melisa Aslı Pamuk hangi role hayat verecek?

Melisa Aslı Pamuk ile Kaan Urgancıoğlu’nun başrolü paylaşacağı “Sen Büyümeye Bak” filmi yarın, yani Taff Pictures’ın uğurlu günü olan perşembe sete çıkıyor.

“Sen Büyümeye Bak” filmi için imaj değiştiren Melisa Aslı Pamuk hangi role hayat verecek?

Melisa Aslı Pamuk çekimleri yarın başlayacak olan Netflix’in Taff Pictures imzalı filmi “Sen Büyümeye Bak” için imaj değiştirdi. Ünlülerin kuaförü Ahmet Çoban, güzel oyuncunun yeni saç imajını paylaştı. Kaan Urgancıoğlu ile Emmy Ödüllü “Kara Sevda”dan 7 yıl sonra aynı projede buluşacak olan Melisa Aslı Pamuk’un canlandıracağı rol merak konusu oldu.

Hakan Bonomo’nun yazdığı, Ketche’nin yöneteceği film yine seyirciye duygu seli yaşatacak. Melisa Aslı Pamuk filmde Sezen adlı mimara hayat verecek. Sezen Fırat (Kaan Urgancıoğlu) ve Can’ın (Mert Ege Ak) hayatına girecek olan Sezen’in hikâyesi de çok sevilecek. “Sen Büyümeye Bak”da olaylar bir yıllık zaman atlamasıyla başlıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Alp Navruz Defacto’dan ayrıldı, hangi bomba isme teklif gitti?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir