1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Samet Kaan Kuyucu: Güneşi Söndürmem Gerek’teki Umut’u başta erkek sandım

Serra Arıtürk, Samet Kaan Kuyucu ve Gürberk Polat’ı buluşturan Güneşi Söndürmem Gerek filmi dün vizyona girdi.

Samet Kaan Kuyucu: Güneşi Söndürmem Gerek’teki Umut’u başta erkek sandım

Emre Gül’ün satış rekorları kıran “Güneşi Söndürmem Gerek” adlı 3 kitabından uyarlanan “Güneşi Söndürmem Gerek” filmi genç kuşağın sevilen oyuncularını buluşturdu. Sky Films ve ASC Films imzalı Kıbrıs’ta çekilen filmin başrol oyuncuları Serra Arıtürk, Samet Kaan Kuyucu ve Gürberk Polat “Birsen Altuntaş”ın youtube kanalına konuştu.

Filmin Umut’u Serra Arıtürk “Umut isminden çok memnunum. Değişik isimli bir karakter taşımak çok hoşuma gidiyor. Şu anda oynadığım ‘Taş, Kağıt, Makas’ dizisinde beraber oynadığım Ekin Koç’un karakterinin adı da Umut… Ona bazen Umut dediklerinde ben bakıyorum. Şu an film çok gündemde ve sürekli editler karşıma çıkıyor. Umut dediklerinde bazen ben bakıyorum” dedi.

Hande Türkelin yönetmen koltuğuna oturduğu “Güneşi Söndürmem Gerek” filminde Kerem karakterine hayat veren Samet Kaan Kuyucu ise “Ben kitabı okurken ilk 40 sayfada falan Umut’u erkek sandım” dedi. Söze giren Serra Arıtürk “İnsanların çok başına geliyormuş… Yazarımız Emre de bunu açıklamaya ihtiyacı hissetmiş. Yayınevlerini okuttuğunda insanları yarısına kadar Umut’u erkek sanarak okumuşlar” diye konuştu. Filmde Umut’un en yakın arkadaşı Göktuğ Kaya’ya hayat veren Gürberk Polat da “Göktuğ karakterine çok ısındım, bir haftada 3 kitabı birden okudum” açıklamasını yaptı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gülsim Ali’ye Bulgaristan’dan anlamlı ödül

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir