1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Şafak Sezer’in “Kolpaçino 4.4’lük” filmine 5 bin 100 kişilik rekor gala

Geçen 20 Ocak’ta İlk filmi “Kutsal Damacana 4’le 1 milyon 147 bin 111 seyirciyle rekor kıran Poll Films 2. Filmi ““Kolpaçino 4.4’lük” filmiyle bir rekor denemesine daha hazırlanıyor.

Şafak Sezer’in “Kolpaçino 4.4’lük” filmine 5 bin 100 kişilik rekor gala

Şafak Sezer’in 12 Ocak’ta gösterime girecek olan “Kolpaçino 4.4’lük” filmi 2024’ün en çok merak edilen filmlerinin başında geliyor. Geçen yıl ilk filmi Kutsal Damacana 4’le pandemi sonrası en çok izlenen filmlerden birine imza atan Poll Films 2. filmi “Kolpaçino 4.4’lük”le yine çok iddialı… Polat Yağcı’nın patronu olduğu şirket bu kez gişeden önce gala rekoruna gözünü dikti. Poll Films Türkiye’nin en çok seyircili galasına imza atmaya hazırlanıyor.

Bunun için de 5 bin 100 kişilik Haliç Kongre Merkezi’nde dev bir gala organize edilecek. Dağıtılmaya başlanan gala davetiyelerinde esprili şu satırlar yazıyor:

“Öyle bir geceye davetlisin ki aklın gidecek… İçerisi çok güzel Şampiyonlar Ligi gibi diyeceksin… 9 Ocak’ta İstanbul’un en nezih insanları, sanatçıları, sporcuları, oyuncuları Dolapdereli Sabri’nin kumara veda gecesi için buluşuyor… Cengiz Kurtoğlu ile Serdar Ortaç da olacak, İbrahim Tatlıses de… Özgür’ü, Tayfun’u Ekrem abiyi galerici Şahin’i saymıyorum bile… Sen gelirsen o gece en kalabalık gala rekorunu kıracağız hep birlikte kahkahalar atacağız…”

Türk sinemasının en komik serilerinden biri olarak kabul edilen ‘Kolpaçino’ serisinin son filmi Kolpaçino 4’te Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş ve Serkan Şengül’ün yanı sıra İbrahim Tatlıses, Serdar Ortaç, Cengiz Kurtoğlu ve Mehmet Ali Erbil konuk oyuncu olarak seyirci karşsına çıkacak.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir