1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Sadık Ahmet filminin kadrosuna bir flaş aktör daha

Batı Trakya Türklerinin hakları için verdiği savaşla tarihe geçen Doktor Sadık Ahmet’in hayatını anlatan filmin çekimleri yakında başlıyor.

Sadık Ahmet filminin kadrosuna bir flaş aktör daha

Sadık Ahmet filmi Mert Dikmen’in yazdığı duygusal senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Önümüzdeki günlerde sete çıkacak filmde Turgay Aydın 24 Temmuz 1995’te aramızdan ayrılan Sadık Ahmet’e hayat verecek. Hakan Yonat’ın yöneteceği filmde Uğur Yücel, Ozan AkbabaTaner Rumeli, Erdal Beşikçioğlu, Renan Bilek, İlker Aksum, Burak Satıbol, Suzan Kardeş ve Cemal Toktaş’tan sonra flaş bir isim daha katıldı.

Usta oyuncu Erkan Can da filmin güçlü kadrosunda yerini aldı. Can, Sadık Ahmet’in kayınpederi Ali Molla karakterine hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Berk Cankat ile Sinem Ünsal’ın aşkı ne zaman başladı?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir