1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Rüyanda Görürsün filmine renkli gala

Murat Boz ile Burcu Özberk'i buluşturan Rüyanda Görürsün filmi cuma günü Prime Video'da yayında...

Rüyanda Görürsün filmine renkli gala

Rüyanda Görürsün filmi Murat Boz ile Burcu Özberk’i buluşturdu. Prime Video’nun ilk yerli Amazon Original yapımı olan filmin ön gösterimi Soho House Istanbul’da yapıldı. Cemal Alpan’ın yönettiği filmde Murat Boz ve Burcu Özberk’in yanı sıra Devrim Yakut, Ekin Mert Daymaz, Feridun Düzağaç, Hivda Zizan Alp, Kubilay Karslıoğlu, Selen Soyder, Şerif Erol ve Uğur Uzunel’in yer alıyor.

No4 Yapım imzalı filmi Umut Açıkalın, Ferhat Ergün ve Serhat Solmaz yazdı. 3 Şubat Cuma günü Prime Video’da yayınlanacak olan filmin galasına Ayşe Boyner, Aytaç Şaşmaz, Bade İşçil, Berkay Şahin, Bora Cengiz, Çağlar Ertuğrul, İsmail Ege Şaşmaz, Miro Gerede Erkaya, Neva Dürüst, Oğulcan Engin, Oğuzhan Koç, Seda Güven, Serkay Tütüncü ve Umut Kurt’un da ünlü müzisyen, oyuncu ve önde gelen influencerlar katıldı.

Tüm aşklar tanışmakla başlayıp kavuşmakla veya ayrılmakla biterken Engin (Murat Boz) ve Pelin’in (Burcu Özberk) hikayesi kavuşmakla başlıyor. Film, aşka ve evliliğe inanmayan Engin ile Pelin’i bir rüyada buluşturuyor. Güce, başarıya ve lüks yaşama değer veren iş insanı Engin, hayatta her istediğini elde ederken orta sınıf bir ailenin kızı olan naif, hayalperest ve güçlü Pelin onu olduğu gibi kabul edecek beyaz atlı prensini beklemesi gerektiğine inanıyor.  İkilinin yolları bir partide kesişiyor ve ne olduğunu hatırlamadıkları gecenin sonunda kendilerini iki yıldır evli oldukları bir rüyada buluyorlar. Önceleri birbirine tahammül edemeyen Pelin ve Engin bu kabustan uyanmak için türlü yollar denerken, yaşadıklarının etkisiyle giderek birbirine bağlanıyor. Tam kabusları aile oldukları ve sonsuza dek sürmesini istedikleri bir rüyaya dönüşecekken eski hayatlarında, birbirlerinden uzak iki aşık olarak uyanıyorlar. Artık aşklarını rüya gibi bir hikayeye dönüştürme yolunda kaderleri kendi ellerinde.

thumbnail
Önerilen Yazı
Sıfırıncı Gün’e flaş oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir