1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Ruhi Sarı "Vahdettin", Bedir Bedir "İsmet İnönü", Engin Hepileri "Rauf Orbay" oldu

Abdullah Oğuz'un Fenerbahçe filmi "Zaferin Rengi"nin ekibine Ruhi Sarı, Engin Hepileri ve Bedir Bedir katıldı.

Ruhi Sarı “Vahdettin”, Bedir Bedir “İsmet İnönü”, Engin Hepileri “Rauf Orbay” oldu

Ruhi Sarı, Bedir Bedir ve Engin Hepileri usta yönetmen Abdullah Oğuz‘un dev bütçeli sinema filmi “Zaferin Rengi“nde buluştu. Fenerbahçe’nin kurucu üyesi ve efsane kaptanı Galip Bey’e Kubilay Aka’nın hayat verdiği filmde Ruhi Sarı “Vahdettin” rolünü canlandıracak. Önümüzdeki haftaya sete çıkacak olan Ruhi Sarı’ya plastik makyaj yapılacak.

Başka Sen Yok Ki” adlı tiyatro oyununun provalarına devam eden Sarı, günü birlik İran’a gitti ve oyuncunun yüz ölçüleri alındı. Yiğit Özşener‘in ulu önderimiz Atatürk‘e hayat vereceği filmde vatanımızın 2. Cumhurbaşkanı, Cumhuriyet Dönemi’ndeki ilk başbakanı ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ilk Genelkurmay Başkanı İsmet İnönü’ye Bedir Bedir hayat verecek.

9 Eylül’de sete çıkan filmde başarılı aktör ve Tiyatro In‘in kurucusu Engin Hepileri de Türkiye Cumhuriyeti Eski Başbakanı Rauf Orbay‘ı canlandıracak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ersoy Güler’den “Konya Yolundayım” filmi geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir